Saturday, January 14, 2012

NO TITLE


Aku datang kau lari
Kau datang aku lari
Kau penat kejar
Aku pun penat kejar
Sampai bila nak macam ni
Bila drama kita nak habis ?
Dah 50 episode aku rase

Apa aku merepek malam - malam buta cengini
Hahahah , well , officially aku nak announce  yang aku dah merdekaaaaa . 
YEAH !!! ends of semester 3 . Gonna move on one steps forward . 
Lets use our cuti sebaik-baiknya okay , tak payah fikir assignment , quiz , test , and the crucial events which is final exam . Feel free to online sampai lebam tanpa rasa bersalah sebab tak bace buku HAHA . Now nak carik part time job untuk generate income because wish list panjang whoaaaa sampai 5 kertas A4 . Okay padan muka kene tipuuu . Siapa suruh percaya weeee . Tapi betul aku tak tau nak kerja apa . Please la ENCIK ILHAM datang sekarang give me an idea . Jual kuih depan rumah okay jugak . Lepas tu makan sendiri sebab sedap sangat sayang nak jual kat orang . Tengok kau tipu lagi :D


Okay nak tido sekarang esok mau enjoy (:

wOOt3 --> Penatlah main tarik tali 

2 comments:

beLLa said...

singgah sini dear^^

azlinaharon said...

Done follow ur blog :)